Herbestemmen

Leegstand opnieuw exploiteren

Voor iedere gemeente is leegstand een doorn in het oog. Dat biedt ondernemers een uitgelezen mogelijkheid om bestaande objecten van een nieuwe functie te voorzien en deze eventueel te exploiteren. Uiteraard binnen de regels die de gemeente aan deze nieuwe bestemming stelt. Hier kan Hansen Advies & Management u bij adviseren.

Herbestemmen: nieuwe kansen voor oude gebouwen

Hansen Advies & Management is sinds enkele jaren actief met herbestemmen: het ontwikkelen van nieuwe kansen voor oude gebouwen. Het doel van herbestemmen is om bestaande objecten een nieuwe bestemming te geven. Hansen Advies & Management biedt u een hecht collectief van specialisten aan dat een U integraal aanbod biedt aan advies, begeleiding, vormgeving en uitvoering.

 

Zoekt u een nieuwe bestemming voor uw bestaande gebouw?

Dan helpen wij u graag verder. Wij helpen u nadenken over de ideale nieuwe invulling van het object. Wij geven met u de plannen vorm en nóg belangrijker, wij gaan voor u op zoek naar een partij die perfect past binnen de gestelde kaders.

Zoekt u een bijzonder bestaand gebouw?

Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij zorgen ervoor dat vraag en aanbod naadloos op elkaar worden aangesloten. Met onze database en contacten bieden wij een royaal overzicht aan beschikbare mogelijkheden voor vrijwel iedere bedrijfstak. Bevindt uw wens zich (nog) niet in onze database? Dan gaan wij graag voor u op zoek.