Over Henk Hansen

“Ik ga door roeien en ruiten voor mijn opdrachtgevers. Dat mag men van mij verwachten. Ik hoor die toegevoegde waarde te zijn. Iemand die meedenkt, meebeweegt en desgewenst vooruit beweegt. Dat mag iedere opdrachtgever van mij eisen, dat eis ik namelijk ook van mijzelf.

Mijn USP is: hoogwaardige expertise. In-house en out-house beschik ik over de kennis en het netwerk om vanaf het prille concept tot en met de daadwerkelijke exploitatie betrokken te zijn als analist, adviseur en manager. Of het nu gaat om kleinere, kortlopende projecten of om grootschalige activiteiten, ik zorg voor een vlekkeloos verloop.

Getting the job done. Dat is wat ik doe. Met liefde en plezier voor het vastgoedvak. Die liefde bestaat al vele decennia en tot op de dag van vandaag, blijf ik genieten van dit veelmazige proces.

Dankzij die passie is het mij gelukt een groot netwerk op te bouwen, binnen de politiek, binnen gemeenten en op vele andere beslissingsniveaus. Dat netwerk stel ik graag in dienst van u. Om samen te bouwen aan een nieuwe toekomst.“